Kahve falında badem ezmesi görmek

Kahve falında badem ezmesi görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, strese gireceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında badem ezmesi gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda fırsatlar sizi bekliyor.

Kahve falında birinden badem almak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çağla badem ağacı görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında yeşil badem toplamak işlerinin de hal yoluna gireceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz ve badem görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze badem yemek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kuru badem kırmak konforunun yerinde olacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalda badem görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında badem çerez görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top