Kahve falında tatlı badem görmek

Kahve falında tatlı badem görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı badem gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında tatlı badem görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında badem şeker yemek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında badem çekirdeği görmek geri planda kalacağına, çok rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında badem fıstık görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında taze badem görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında fındık badem yemek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında badem fındık yemek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan badem toplamak çok hayırlı işlere gireceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top