AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmayan çakmak görmek

Kahve falında yanmayan çakmak görmek

Kahve falında yanmayan çakmak görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmayan çakmak gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bazı sinir gerilimlerine sahipsiniz.

Kahve falında yanmayan çakmak görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vida çakmak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sigara ve çakmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa kazık çakmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çakmak aldığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk çakmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında nal çakmak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çakmak bulmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir