AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakmak aldığını görmek

Kahve falında çakmak aldığını görmek

Kahve falında çakmak aldığını görmek çok üzüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, maddi olanaklarının artacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, içinin rahatlayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çakmak aldığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında çakmak aldığını görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında mavi çakmak görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında toprağa kazık çakmak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde çakmak görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında çatı çakmak yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında çakmak yaktığını görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet eder.

Kahve falında demir çakmak görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çakmak gazı doldurmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir