AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış yerde inmek

Kahve falında yanlış yerde inmek

Kahve falında yanlış yerde inmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlış yerde inmek gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırıcı veya daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında otobüsten yanlış yerde inmek hayatının da zorlaşacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış yerde inmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış durakta inmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, yüceltileceği sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında bir yerden aşağı inmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden inmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek istenmeyen bir yolculuğa, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek bir yerden inmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir