AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış uçağa binmek

Kahve falında yanlış uçağa binmek

Kahve falında yanlış uçağa binmek maddi imkanlarının çoğalacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, kazancının iki kat artacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, artık rahat bir nefes alacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış uçağa binmek gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yanlış uçağa binmek çok iyi giden işlerin duracağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına tabir olunur.

Kahve falında yanlış vapura binmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalettir.

Kahve falında yanlış otobüse binmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış arabaya binmek işlerinizin bozulacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yanlış gemiye binmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yanlış minibüse binmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına yorulur.

Kahve falında yanlış trene binmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir