AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış vapura binmek

Kahve falında yanlış vapura binmek

Kahve falında yanlış vapura binmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlış vapura binmek gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Kahve falında yanlış vapura binmek planlarının gerçekleşeceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına tabir olunur.

Kahve falında arabalı vapura binmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde vapura binmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine tabir olunur.

Kahve falında gece vapura binmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle vapura binmek üzücü haberler alacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde vapura binmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında deniz vapuruna binmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle vapura binmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir