AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış diş çektirmek

Kahve falında yanlış diş çektirmek

Kahve falında yanlış diş çektirmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yanlış diş çektirmek gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çaba harcadığınız desteği kaybetmemelisiniz.

Kahve falında yanlış diş çektirmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ağrısız diş çektirmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına yorulur.

Kahve falında tüm dişlerini çektirmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Kahve falında diş çektirmeye gitmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına alamet eder.

Kahve falında dişleri çektirmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işarettir.

Kahve falında birinin diş ağrısı çektiğini görmek bazen umutlarını yitireceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında diş doktoruna diş çektirmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında alt diş çektirmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir