AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri çektirmek

Kahve falında dişleri çektirmek

Kahve falında dişleri çektirmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında dişleri çektirmek gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında çürük diş çektiğini görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin diş ağrısı çektiğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini çektiğini görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalettir.

Kahve falında doktora diş çektirmek uzak bir yola gidileceğine, hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kök diş çektirmek arif kimselerden sayılacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alt diş çektirmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tüm dişlerini çektirmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış diş çektirmek dertlerine derman bulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir