AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt diş çektirmek

Kahve falında alt diş çektirmek

Kahve falında alt diş çektirmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alt diş çektirmek gördüyseniz:

  • Siz yeni bir işe gerek duymasanız bile bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında alt azı diş çektirmek adaletin geleceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalettir.

Kahve falında alt diş çektirmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst diş çektirmek kısmetlerinin çoğalacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arka diş çektirmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yirmilik diş çektirmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük diş çektiğini görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, pişman olacağına işarettir.

Kahve falında diş ağrısı çektiğini görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine yorulur.

Kahve falında diş ağrısı çeken birini görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir