AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüm dişlerini çektirmek

Kahve falında tüm dişlerini çektirmek

Kahve falında tüm dişlerini çektirmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tüm dişlerini çektirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cinsle olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tüm dişlerini çektirmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, çok yorulacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüm tanıdıklarını görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında tüm aileyi görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüm ekmek görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüm et görmek düşmanlarını kaybetmeye, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında tüm para görmek yalnız hissetmeye, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulur.

Kahve falında tüm gezegenleri görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir