AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş çektirmeye gitmek

Kahve falında diş çektirmeye gitmek

Kahve falında diş çektirmeye gitmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında diş çektirmeye gitmek gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında diş çektirmeye gitmek hayallerinin suya düşeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş çektirmekten vazgeçmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş ağrısı çektiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine alamet eder.

Kahve falında ön dişleri çektirmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında diş çektireceğini görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, elinize para geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamileyken diş çektirmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük diş çektirdiğini görmek tatsız durumlar yaşanacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin diş çektirdiğini görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir