AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık ağaç görmek

Kahve falında yanık ağaç görmek

Kahve falında yanık ağaç görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, işsiz ise işe gireceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık ağaç gördüyseniz:

  • Bir zamanlar yerine getirilmesi kolay gibi görünen vaatlerin zorluğu veya mantıksızlığı ortaya çıkabilir.

Kahve falında yanık ağaç görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yanık vücut görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü yanık görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanık gömlek görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü yanık görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda yanık görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, namının yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunu yanık görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, zor günlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında yanık saç görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir