AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol yanığı görmek

Kahve falında kol yanığı görmek

Kahve falında kol yanığı görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, canın derdine düşeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulur.

Kahve falında kol yanığı gördüyseniz:

  • Parasal alanlarda da şanslı gözüküyorsunuz.

Kahve falında kolunu yanık görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolu yanık görmek arkasından gıybet edeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık kol görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, evindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunun yanık olduğunu görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Kahve falında kolunda yanık görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kol yanığı görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında yüzü yanık adam görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanık yemek görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir