AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık el görmek

Kahve falında yanık el görmek

Kahve falında yanık el görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık el gördüyseniz:

  • Ailenizle aranızda mali konular nedeniyle bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında elinin yanık olduğunu görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, uzun yıllar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ellerini yanık görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında eli yanık görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında el yanığı görmek dertlerin aşılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında elinde yanık görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elini yanık görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elleri yanık görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanık el görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir