AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık ceket görmek

Kahve falında yanık ceket görmek

Kahve falında yanık ceket görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanık ceket gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Kahve falında yanık ceket görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık kokusu duymak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtı yanık görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında ütü yanığı görmek daima önüne bakacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında yanık yüzlü birini görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işarettir.

Kahve falında başkasını yanık görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık yiyecek görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanık tatlı görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir