AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangının yağmurla söndüğünü görmek

Kahve falında yangının yağmurla söndüğünü görmek

Kahve falında yangının yağmurla söndüğünü görmek hoş olaylar yaşayacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, eşit davranılacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında yangının yağmurla söndüğünü gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Kahve falında yangının yağmurla söndüğünü görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yangını söndürmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında yangın söndürmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yangını söndürdüğünü görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalet eder.

Kahve falında küçük yangın söndürmek dinde tartışmaya, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyla yangın söndürmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yangın söndürmeye çalışmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yangını üfleyerek söndürmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir