AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangını üfleyerek söndürmek

Kahve falında yangını üfleyerek söndürmek

Kahve falında yangını üfleyerek söndürmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yangını üfleyerek söndürmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gören önemli pozisyondaki kişiler sizi yakın takibe alabilirler.

Kahve falında orman yangın söndürmek kısmetinin açık olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyla yangın söndürmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yangın söndürmeye çalışmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında hortumla yangın söndürmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine yorulur.

Kahve falında yangın söndürdüğünü görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan yangını söndürmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işaret eder.

Kahve falında yangının yağmurla söndüğünü görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yangını söndürmeye çalışmak rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir