AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangını söndürdüğünü görmek

Kahve falında yangını söndürdüğünü görmek

Kahve falında yangını söndürdüğünü görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, sorunların günden güne azalacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, yeni işler yapılacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında yangını söndürdüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Kahve falında yangının yağmurla söndüğünü görmek parasının ve canın güvende olacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına işarettir.

Kahve falında yangın söndürdüğünü görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında yangını suyla söndürmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yangını söndürdüğünü görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına işaret eder.

Kahve falında yangını üfleyerek söndürmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yangının söndürüldüğünü görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bereketli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yangın söndüğünü görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında küçük yangın söndürmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir