AnaSayfa / Genel / Kahve falında orman yangın söndürmek

Kahve falında orman yangın söndürmek

Kahve falında orman yangın söndürmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında orman yangın söndürmek gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Kahve falında orman yangını söndürmek kendi işinin başına geçeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orman yangın söndürmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında orman yangınını söndürmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yangını söndürmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evdeki yangını söndürmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yangın söndüğünü görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yangın söndürdüğünü görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet eder.

Kahve falında yangın görüp söndürmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir