AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yangın söndürmek

Kahve falında evde yangın söndürmek

Kahve falında evde yangın söndürmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, çok büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında evde yangın söndürmek gördüyseniz:

  • Kontrol etmek veya yönetmek istediğiniz bazı kişiler veya iş birlikleri varsa, gereken zayıf noktayı yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında evdeki yangını söndürmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde çıkan yangını söndürmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ettikleri duanın kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde yangın söndürmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ev yangını söndürmek çok sevineceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında yangın söndürmeye çalışmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yangını suyla söndürmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyla yangın söndürmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yangın görüp söndürmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir