AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın yakmak

Kahve falında yangın yakmak

Kahve falında yangın yakmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yangın yakmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında yangın yakmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan yangını söndürmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yangında birinin öldüğünü görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yangın deprem görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangını görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yangın görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

Kahve falında yangın olduğunu görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yangın görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir