AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yangın görmek

Kahve falında birinin yangın görmek

Kahve falında birinin yangın görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yangın gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında yangın yanmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük yangın görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, her gün daha fazla dolacağına alamet eder.

Kahve falında yangını üfleyerek söndürmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul yangını görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik yangını görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezarda yangın görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yangın yeri görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yangın haberi almak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir