AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın deprem görmek

Kahve falında yangın deprem görmek

Kahve falında yangın deprem görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına inanılır.

Kahve falında yangın deprem gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Kahve falında yangın ve deprem görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem ve yangın görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yangın deprem görmek süzüleceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bir yangın görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalettir.

Kahve falında yangını görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul yangını görmek eğlenceli günler geçireceğine, dinden çıkacağına alamet eder.

Kahve falında orman yangını görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede yangın görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir