AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın olduğunu görmek

Kahve falında yangın olduğunu görmek

Kahve falında yangın olduğunu görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, günahlarının affedileceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, hileye, fesada bulaşacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, sıkıntılardan kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında yangın olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni ufuklara doğru açılmanın heyecanıyla işinize daha bir şevkle sarılıyorsunuz.

Kahve falında yangını toprakla söndürmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yangını üfleyerek söndürmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birini yangından kurtarmak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına delalettir.

Kahve falında yangının çıktığını görmek işlerin bozulacağına, geçiminin zor hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yangın görmek büyük bir sorun oluşacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yangında kalmak geleceğinin de umut vadedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının evinde yangın görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide yangın görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir