AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede yangın görmek

Kahve falında bahçede yangın görmek

Kahve falında bahçede yangın görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede yangın gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bahçe yangını görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sırların ortaya çıkmasına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede yangın görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçe yangın görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında hastanede yangın görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yangın ve yağmur görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanları yangından kurtarmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yangın felaketi görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalettir.

Kahve falında mezarda yangın görmek amaçlarına ulaşmaya, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir