AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem ve yangın görmek

Kahve falında deprem ve yangın görmek

Kahve falında deprem ve yangın görmek çok yıpranacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işarettir.

Kahve falında deprem ve yangın gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında deprem ve yangın görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret eder.

Kahve falında yangın ve deprem görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangın deprem görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evinde yangın çıktığını görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yangın içinde kalmak hayallerinin de yarım kalacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulur.

Kahve falında yangında birini kurtarmak kişinin tek başına kalacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına alamet eder.

Kahve falında araba yangını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir evde yangın çıktığını görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir