AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir yangın görmek

Kahve falında küçük bir yangın görmek

Kahve falında küçük bir yangın görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, hayatın pahalılaşmasına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ekmeğinin bereketleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir yangın gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Kahve falında küçük yangın söndürmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük bir yangın görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük yangın görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde yangın görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evdeki yangını söndürmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına yorulur.

Kahve falında uçak yangını görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yangını söndürmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında fabrika yangın görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir