AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan ütü görmek

Kahve falında yanan ütü görmek

Kahve falında yanan ütü görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yanan ütü gördüyseniz:

  • Bir partnerde neler aradığınızı veya neleri alttan alamayacağınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında yanan ütü görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ütülü pantolon görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, sorumluluk alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ütülü pantolon giymek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış ütü görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, darlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk ütü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ütülerken yakmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ütü yaptığını görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına delalet eder.

Kahve falında ütülenmiş kıyafet görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir