AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan tandır görmek

Kahve falında yanan tandır görmek

Kahve falında yanan tandır görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, çok daha büyük işlere gireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında yanan tandır gördüyseniz:

  • Duygularınız başta olmak üzere birçok konuyu ele almanız gerekecek.

Kahve falında yanan tandır görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tandır böreği görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tandıra düştüğünü görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak tandır ekmeği yemek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, darlık içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tandır ekmek yemek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında tandırda yufka pişirmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tandır ekmeği yediğini görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde tandır görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir