AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde tandır görmek

Kahve falında evin içinde tandır görmek

Kahve falında evin içinde tandır görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde tandır gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletin.

Kahve falında evin içinde tandır görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tandıra ekmek yapmak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hastalıklarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu tandır görmek ona yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında tandırda ekmek yapmak uzun sohbetler edeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tandır ekmeği yapmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında kuzu tandır yemek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tandır ekmeği pişirmek dış ticarete atılacağına, kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında tandırda ekmek pişirmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir