AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandır böreği görmek

Kahve falında tandır böreği görmek

Kahve falında tandır böreği görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tandır böreği gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda bulunan veya evinizle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında tandır böreği görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tandır yemek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tandırın yıkıldığını görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında tandır ekmeği yapmak işlerinin daha da iyi olacağına, ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tandıra ekmek yapmak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, çabalarının boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında tandır ekmeği pişirmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında sıcak tandır ekmeği yemek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tandır ekmek yemek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir