AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandıra düştüğünü görmek

Kahve falında tandıra düştüğünü görmek

Kahve falında tandıra düştüğünü görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, ağır günler geçireceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tandıra düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir çizgide gitmeyen ilişkilere yön verilebilir veya ilişkiler daha ciddi bir platforma taşınabilir.

Kahve falında tandıra düştüğünü görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında tandırda yufka pişirmek uğradığı zararların telafi edileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet eder.

Kahve falında tandırın yıkıldığını görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu tandır görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tandıra girmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tandırda ekmek pişirmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kötü günlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kuzu tandır yemek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına rivayet eder.

Kahve falında tandır ekmeği yapmak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şansının kötüye gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir