AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan kuzine görmek

Kahve falında yanan kuzine görmek

Kahve falında yanan kuzine görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yanan kuzine gördüyseniz:

  • Satın aldığınız bir şey sorun olabilir.

Kahve falında yanan kuzine görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında kuzineli soba görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzine sobası görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında kuzine yakmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına işarettir.

Kahve falında kuzine görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalet eder.

Kahve falında yanan gemi görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan ayakkabı görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında yanan otobüs görmek işlerini boşvereceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir