AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan ayakkabı görmek

Kahve falında yanan ayakkabı görmek

Kahve falında yanan ayakkabı görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan ayakkabı gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Kahve falında yanan ayakkabı görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yanan ceket görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle yan yana oturmak talihin yüze güleceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişiyi yanarken görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulur.

Kahve falında yan yana gelmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişiyi yanarken görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, işlerinin yarım kalacağına inanılır.

Kahve falında uçağın yanarak düştüğünü görmek sağlık sorunlarının artacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işarettir.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir