AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzine sobası görmek

Kahve falında kuzine sobası görmek

Kahve falında kuzine sobası görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yaptığı işte sivrileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, umutların biteceğine yorulur.

Kahve falında kuzine sobası gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Kahve falında kuzine sobası görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzineli soba görmek aile hayatının hayır getireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yanan kuzine görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında kuzine yakmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzine görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobaya odun attığını görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalet eder.

Kahve falında soba içinde ateş görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobada duman görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, Allah katında yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir