AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem çekirdeği görmek

Kahve falında badem çekirdeği görmek

Kahve falında badem çekirdeği görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında badem çekirdeği gördüyseniz:

  • Kendinizi sıkıntıya sokmayacak kadar fedakarlık etmelisiniz.

Kahve falında badem çekirdeği yemek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında badem çekirdeği görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz badem görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında yeşil badem görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan yeşil badem toplamak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, eline para geçeceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek açmış badem ağacı görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında badem ve fındık yemek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine alamet eder.

Kahve falında çağla badem ağacı görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir