AnaSayfa / Genel / Kahve falında çağla badem ağacı görmek

Kahve falında çağla badem ağacı görmek

Kahve falında çağla badem ağacı görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, stresli bir ortama gireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına alamet eder.

Kahve falında çağla badem ağacı gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çağla badem ağacı görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan çağla yemek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çağla ağacı görmek kime gideceğine, kendi geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan çağla toplamak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan çağla koparmak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, aile hayatına adım atılacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta çağla görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan çağla koparıp yemek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, bütçesinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kayısı çağlası yemek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir