Kahve falında yeşil badem görmek

Kahve falında yeşil badem görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil badem gördüyseniz:

  • İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yeşil badem yediğini görmek haram mal yiyip içeceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil badem görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil badem ağacı görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil badem toplamak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta yorulur.

Kahve falında yeşil badem almak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan yeşil badem toplamak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil badem yemek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu badem yemek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir