AnaSayfa / Genel / Kahve falında odunu yanarken görmek

Kahve falında odunu yanarken görmek

Kahve falında odunu yanarken görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adını herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında odunu yanarken gördüyseniz:

  • Zihniniz sürekli olarak bir şeyden etkilenecek.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan odunu söndürmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, maddi açıdan nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında odunu yanarken görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yanan odun görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet eder.

Kahve falında yanan odunları söndürmek ekmek kapılarının kapanacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına yorulur.

Kahve falında yanan odun sobası görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında sobada yanan odun görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir