AnaSayfa / Genel / Kahve falında odayı badana yapmak

Kahve falında odayı badana yapmak

Kahve falında odayı badana yapmak istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında odayı badana yapmak gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek meslektaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla bağlantı içindeyken, evinizle ilgili sorumluluklarınızın sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında odayı badana yapmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz badanalı oda görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında boya badana yapmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında evi badana yapmak en büyük acılarının dineceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate rivayet eder.

Kahve falında sarı renk badana yapmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evini badana yapmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına inanılır.

Kahve falında mavi renk badana yapmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, elinin darda kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir