AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalandan hasta olmak

Kahve falında yalandan hasta olmak

Kahve falında yalandan hasta olmak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalandan hasta olmak gördüyseniz:

  • Olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında yalandan hasta olmak yapılan hataların telafi edileceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yalandan hamile olduğunu söylemek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, durgun giden işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalandan namaz kılmak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalandan nişanlanmak oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, çok büyük bir acı duyacağına yorulur.

Kahve falında yalandan ağlamak hastalıklarının düzeleceğine, daha isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında yalandan bayılmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet eder.

Kahve falında yalandan uyumak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yalandan yemin etmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir