AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalandan uyumak

Kahve falında yalandan uyumak

Kahve falında yalandan uyumak kızına daima sahip çıkacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yalandan uyumak gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında yalandan uyumak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına inanılır.

Kahve falında yalandan ağlamak yeni malların alınacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet eder.

Kahve falında yalandan namaz kılmak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında yalandan evlenmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yalandan hamile olmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yalandan gülmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalet eder.

Kahve falında yalandan nişanlanmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yalandan bayılmak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir