AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalandan hamile olmak

Kahve falında yalandan hamile olmak

Kahve falında yalandan hamile olmak hayırlı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine alamet eder.

Kahve falında yalandan hamile olmak gördüyseniz:

  • Üzerinde değişiklik yapılması gereken planlar veya işler söz konusu olabilir.

Kahve falında yalandan hamile olduğunu söylemek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine işaret eder.

Kahve falında yalandan hamile olmak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında yalandan yemin etmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yalandan evlenmek uzun soluklu bir işe girileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yalandan namaz kılmak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında yalandan ağlamak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yalandan hasta olmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yalandan gülmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir