AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç yakışıklı erkek görmek

Kahve falında genç yakışıklı erkek görmek

Kahve falında genç yakışıklı erkek görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine inanılır.

Kahve falında genç yakışıklı erkek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya sıkan konularla başa çıkabilmek ya da endişelerinizi azaltabilmek için olumlu düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında genç yakışıklı erkekle öpüşmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında genç ve yakışıklı erkek görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genç yakışıklı erkek görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bir genç görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, rahata ve huzura kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulur.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle evlenmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yakışıklı erkek görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında yakışıklı erkeği öpmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir