AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı bir erkekle öpüşmek

Kahve falında yakışıklı bir erkekle öpüşmek

Kahve falında yakışıklı bir erkekle öpüşmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına inanılır.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Derhal konuya dahil olmanızda fayda var.

Kahve falında yakışıklı bi erkek görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına inanılır.

Kahve falında yakışıklı bir erkeğe aşık olmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, makama ve rızka sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yakışıklı erkek çocuğu görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında yakışıklı erkek görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yakışıklı bir erkeğe sarılmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakışıklı erkekle evlenmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle öpüşmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalettir.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle evlenmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir