AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı biriyle tanışmak

Kahve falında yakışıklı biriyle tanışmak

Kahve falında yakışıklı biriyle tanışmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yakışıklı biriyle tanışmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yakışıklı biriyle tanışmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, batıl amele alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkekle tanışmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında yakışıklı polis görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hem ün sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yakışıklı birini öpmek mesleğine dört elle sarılacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakışıklı birini çirkin görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bi adam görmek sorunlu bir döneme girileceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı olmak saygın biri olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı biriyle evlendiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir