AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı bi adam görmek

Kahve falında yakışıklı bi adam görmek

Kahve falında yakışıklı bi adam görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında yakışıklı bi adam gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çalıştığınız şeyleri korumalısınız.

Kahve falında yakışıklı bir adam görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında yakışıklı adamlar görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet eder.

Kahve falında yakışıklı bi adam görmek canının sıkılacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında yakışıklı birini çirkin görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına rivayet eder.

Kahve falında yakışıklı birini öpmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkek öpmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yakışıklı erkeği öpmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı erkekle konuşmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir