AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı olmak

Kahve falında yakışıklı olmak

Kahve falında yakışıklı olmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına işarettir.

Kahve falında yakışıklı olmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak önemli bir gelişme olacak.

Kahve falında yakışıklı görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında yakışıklı biriyle öpüşmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kendini çok yakışıklı görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek zenginliğe sahip olunacağına, saygınlığına leke sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yakışıklı görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yakışıklı erkek görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yakışıklı bir erkeğe aşık olmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kredi çekileceğine delalettir.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle dans etmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir