AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınlarının öldüğünü duymak

Kahve falında yakınlarının öldüğünü duymak

Kahve falında yakınlarının öldüğünü duymak eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, başarısının azalacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ev sahibi olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine delalet eder.

Kahve falında yakınlarının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Kahve falında yakın arkadaşının öldüğünü duymak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, büyük borçlara girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir yakınını öldüğünü duymak hayırlı işler yapacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakınının öldüğünü duymak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında yakınını öldüğünü duymak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınlarının öldüğünü duymak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının öldüğünü duymak batıl amele, diplomalarının artacağına inanılır.

Kahve falında bir yakının öldüğünü duymak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü duymak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir